Ένας 18χρονος από τη Θεσσαλονίκη μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο φετινός χρόνος για τον 18χρονο Τόμας Αροτιουνιάν από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, κάνοντας μονόζυγο, έχοντας πάνω του 18 κιλά. 

Με καταγωγή από την Αρμενία, ο Τόμας μεγάλωσε και ζει στην Μενεμένη, στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία πέντε χρόνια προπονείται καθημερινά με στόχο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Φέτος, τελείωσε το λύκειο και μαζί με αυτό δεν περίμενε ότι θα γίνει και κάτοχος ρεκόρ Γκίνες!

Βάζοντας στόχους αλλά και την προπόνηση στην καθημερινότητά του, ο Τόμας θέλησε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να «αγγίξει» αυτό που για άλλους θεωρείται ακατόρθωτο. Στη 1 Μαρτίου, ο Τόμας κατόρθωσε να φτάσει το νέο ρεκόρ, κάνοντας 27 έλξεις με 18 κιλά πάνω του, σε διάστημα ενός λεπτού. Αργότερα, στις 8 Ιουνίου του ανακοινώθηκε ότι το ρεκόρ εγκρίθηκε και πλέον είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες!

Πηγή akous.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ένας 18χρονος από τη Θεσσαλονίκη μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες Ένας 18χρονος από τη Θεσσαλονίκη μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες Reviewed by George S on 7/04/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.