Συμβουλές για... Στοματικό σεξ!!!Μπορεί να έχετε κάνει στοματικό σεξ στον σύντροφό σας δεκάδες φορές ,αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να βελτιώσετε τις κινήσεις και την τεχνική σας ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές!

Εμπνευστείτε με το φαγητό

Για έναν άνδρα δεν υπάρχει τίποτα που να του προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση από το να τον γλείψει μία γυναίκα στα γεννητικά του όργανα. Αν μάλιστα η γυναίκα αλείψει στο πέος του σαντιγί, γιαούρτι ή παγωτό μόνο υπέρ της είναι…

Το φαγητό μπορεί να εξελιχθεί ως ένα σεξουαλικό παιχνίδι με πολλούς τρόπους.

Η πλειοψηφία των τροφίμων -με εξαίρεση τα καυτερά- είναι ασφαλή στην επαφή τους με τα γεννητικά όργανα αλλά χρειάζεται προσοχή στις λιπαρές τροφές αν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό γιατί μπορεί να σπάσει το λάτεξ.

Στoματικό σε τολμηρό  μέρος

Όταν είστε στο αυτοκίνητο, σκύψτε και ξεκινήστε να τον χαϊδεύετε προσέχοντας να μην χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του στην οδήγηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στόμα σας όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

Άλλα μέρη για να το κάνετε είναι: το μπάνιο σε ένα πάρτι, το μπαλκόνι, ακόμη και στην πόρτα του σπιτιού σας την ώρα που φεύγει για δουλειά!

Φανταστείτε πως είναι… γλειφιτζούρι

Γονατίστε μπροστά στον σύντροφό σας ο οποίος είναι όρθιος για να μην χάσει την δράση.!

Ανασηκώστε το πέος του και ξεκινήστε να γλείφετε τους όρχεις του και στην συνέχεια αναζητείστε την γραμμή που τους χωρίζει. Διατρέξτε με την γλώσσα σας από το σημείο της γραμμής ως την κορυφή της βαλάνου. Επαναλάβετε τουλάχιστον 10 φορές.

Ανοίξτε καλά το στόμα σας

Με μία μόνο  κίνηση  δείξτε του πως μπορεί να εξαφανιστεί το μόριό του. Η πλειοψηφία των γυναικών ξεκινούν να γλείφουν την κορυφή του και να το βάζουν λίγο - λίγο στο στόμα τους. Έτσι, οι άνδρες δεν περιμένουν ότι θα το βάλετε με την μία στο στόμα σας και όταν το κάνετε θα εντυπωσιαστεί.

Χρησιμοποιείστε το χέρι σας


Χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να κρατήσετε  την βάση του πέους, αφήστε το σάλιο σας να τρέξει ώστε να γλιστράει και με το άλλο χέρι σφίξτε το στην γροθιά σας και ανεβοκατεβάστε ρυθμικά.

Συνεχίστε την κίνηση με το χέρι και στην συνέχεια με το στόμα και εναλλάξ με το χέρι και το στόμα.

Αν δεν μπορείτε να συντονίσετε τις κινήσεις σας τότε απλά κρατήστε την βάση του πέους με το χέρι σας και ανεβοκατεβάστε το στόμα σας από πάνω μέχρι κάτω.

Κάντε εναλλαγές

Ο συνδυασμός των δαχτύλων με την αίσθηση της μαλακής γλώσσας κάνει τους άνδρες να νιώθουν υπέροχα και είναι εύκολο να πάρετε το πάνω χέρι με αυτήν την τεχνική.

Όπως χρησιμοποιείτε το χέρι σας για να τον αυνανίσετε  σκύψτε και κάντε έναν γύρο με τη γλώσσα σας στην βάλανο.  Είναι απλή αλλά αποτελεσματική κίνηση.

Γίνετε ηθοποιός πορνό

Ένας από τους λόγους που οι άνδρες είναι εθισμένοι στην πορνογραφία είναι το στοιχείο της υπερβολής.

Εκδηλώστε το ερωτικό σας ένστικτο και το ρεπερτόριό σας. Φιλήστε τον ενώ είστε όρθιοι και στην συνέχεια σκύψτε στα γόνατα. Χρησιμοποιείστε το ένα χέρι σας για να βάλετε το πέος στο στόμα σας και διατηρείστε την οπτική επαφή ενώ μπορείτε να σφίξετε με τα χέρια σας το στήθος σας.

Στο κρεβάτι

Ξαπλώστε στο κρεβάτι προς το μέρος που είναι τα πόδια του και ξεντύστε τον. Συρθείτε πάνω του ώστε τα δικά σας γεννητικά όργανα να φτάσουν στο στόμα του ενώ μπορείτε να του ανταποδώσετε άμεσα το στοματικό σεξ. Είναι η γνωστή στάση 69 και το πάρε - δώσε στο στοματικό σεξ μπορεί να απογειώσει και τους δυo σας.

Παιχνίδι με τις μπάλες

Το πιο ερωτικό μήνυμα που μπορείτε να στείλετε σε έναν άνδρα είναι ότι θέλετε να εξερευνήσετε την επίμαχη περιοχή.  Μπορείτε να βάλετε στο στόμα σας ξεχωριστά έναν ένα τους όρχεις του και να τους γλείψετε βογκώντας ελαφριά. Όσο είστε εκεί κάτω μπορείτε να γλείψετε και το περίνεο  δηλαδή το σημείο που χωρίζει τους όρχεις από τον πρωκτό.

Και τέλος…

Σε πολλούς άνδρες αρέσει να εκσπερματώνουν στο στόμα των γυναικών. Έτσι αν σας συμβεί, προσπαθήσετε να μην δείξετε πως αυτό σας αηδιάζει. Αν δεν μπορείτε να το αντέξετε αναζητήστε άλλη λύση.

Όπως π.χ να τον αφήστε τον να εκσπερματώσει σε άλλα σημεία του σώματός σας…Πηγή koolnews.gr
Συμβουλές για... Στοματικό σεξ!!! Συμβουλές για... Στοματικό σεξ!!! Reviewed by George S on 11:21 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.