Σκάνδαλο: Βιασμοί και αδιανόητα καψόνια στο ναυτικό της Αυστραλίας

«Μας έχωναν το κεφάλι μέσα σε χρησιμοποιημένη λεκάνη και τραβούσαν το καζανάκι. Μας βίαζαν για να μας μυήσουν στο ναυτικό», λένε δόκιμοι που περιγράφουν τη φρίκη που βίωσαν

Ενα απίστευτο σκάνδαλο που συνέβαινε για 20 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1960 ως το 1980 αποκαλύφθηκε για το Ναυτικό της Αυστραλίας. Δόκιμοι με παραστατικές περιγραφές ισχυρίζονται ότι αναγκάστηκαν να βιάζουν ο ένας τον άλλο και να υποκύπτουν σε καψόνια στο πλαίσιο ιεροτελεστίας.

Η Βασιλική Επιτροπή που διεξάγει την έρευνα εξετάζει αυτές τις μέρες καταθέσεις δοκίμων οι οποίοι λένε ότι βιάστηκαν, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά και υποβλήθηκαν σε πολλά καψόνια κατά τη διάρκεια της θητεία τους.

Οι καταθέσεις σύμφωνα με την Telegraph της Αυστραλίας είναι συγκλονιστικές: «Με έσυραν στη μέση της νύχτας, με βίασαν και με κακοποίησαν σεξουαλικά».

Αλλος δόκιμος που κατέθεσε είπε πως τα καψώνια που τους έκαναν ήταν αδιανόητα: «Μας είχαν αναγκάσει να βιάζουμε ο έναν τον άλλον. Να κάνουμε σε ανώτερους στοματικό έρωτα. Να μας κάνουν πρωκτικό σεξ και άλλα αδιανόητα. Πολλές φορές μας έβαζαν βερνίκι παπουτσιών στα γεννητικά μας όργανα. Αλλες φορές πάλι μας έχωναν το κεφάλι μέσα σε χρησιμοποιημένη λεκάνη και τραβούσαν το καζανάκι. Μας έλεγαν ότι όλο αυτό ήταν στα πλαίσια της μύησης και της ιεροτελεστίας».


Πηγή protothema.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σκάνδαλο: Βιασμοί και αδιανόητα καψόνια στο ναυτικό της Αυστραλίας Σκάνδαλο: Βιασμοί και αδιανόητα καψόνια στο ναυτικό της Αυστραλίας Reviewed by George S on 6/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.