Με αυτό το κόλπο θα καταλάβετε αν το ψυγείο σας δουλεύει σωστά!

Πόσο χρήσιμο σας είναι το ψυγείο σας εάν δεν κρατάει τα τρόφιμα όσο κρύα πρέπει;

Θα σας απαντήσουμε εμείς, καθόλου. 
Εάν τα περιεχόμενα του δεν ψύχονται σωστά και χαλάνε γρηγορότερα, τότε αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει πρόβλημα. Για αυτό ακριβώς θα πρέπει να διαπιστώσετε άμεσα εάν το ψυγείο σας δουλεύει όπως πρέπει.

Πώς θα το κάνετε αυτό;

Πάρτε αρχικά ένα χαρτονόμισμα, οποιασδήποτε αξίας.

Στη συνέχεια, ανοίξτε την πόρτα του ψυγείου και βάλτε το χαρτονόμισμα ανάμεσα, με το μισό να είναι μέσα στο ψυγείο και το άλλο μισό έξω από αυτό. Κρατήστε το και κλείστε την πόρτα. Εάν δεν πέσει, τότε είστε μια χαρά. Εάν όμως πέσει, τότε έχετε πρόβλημα.

Και αυτό γιατί εάν κάτι τόσο λεπτό όσο ένα χαρτονόμισμα μπορεί να εμποδίσει την πόρτα του ψυγείου σας από το να κλείσει, τότε σημαίνει ότι το ψυγείο σας δεν μένει καλά κλειστό και η θερμοκρασία δεν είναι αυτή που πρέπει.

Εάν λοιπόν έχετε αυτό το πρόβλημα, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα ειδικό για να σας αλλάξει το λάστιχο στην πόρτα του ψυγείου σας. Το να αλλάξετε ψυγείο είναι επίσης φυσικά μία λύση, αλλά σε τέτοιους καιρούς που ζούμε, μάλλον δεν σας το προτείνουμε.


Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Με αυτό το κόλπο θα καταλάβετε αν το ψυγείο σας δουλεύει σωστά! Με αυτό το κόλπο θα καταλάβετε αν το ψυγείο σας δουλεύει σωστά! Reviewed by George S on 6/06/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.