Οι συνταξιούχοι κατεβαίνουν στους δρόμους…διεκδικώντας τους κόπους μιας ζωής

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τους κόπους μιας ζωής, που βλέπουν τώρα να καταπατώνται, εμφανίζονται οι συνταξιούχοι του νησιού, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Όπως επισημάνθηκε, κατά τη διάρκεια συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ρέθυμνο, με τη συμμετοχή των σωματείων των συνταξιούχων και των τεσσάρων νομών του νησιού, οι ίδιοι προσανατολίζονται να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τους ίδιους, τα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση θα αποτελέσουν ταφόπλακα για τους συνταξιούχους, οι οποίοι μετά από τόσους κόπους, βλέπουν, η προσφορά τους να μην αναγνωρίζεται, αλλά να καταπατείται.

Οι ίδιοι αναμένεται να οργανώσουν τις επόμενες ημέρες τον αγώνα τους, προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην Κυβέρνηση, προκειμένου να μην εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά.

Σε νέες συνελεύσεις τους πρόκειται να ανακοινώσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων τους.


Πηγή cretapost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οι συνταξιούχοι κατεβαίνουν στους δρόμους…διεκδικώντας τους κόπους μιας ζωής Οι συνταξιούχοι κατεβαίνουν στους δρόμους…διεκδικώντας τους κόπους μιας ζωής Reviewed by George S on 6/21/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.