Τσιμπιδάκια μαλλιών: Ξέρετε ότι τόσα χρόνια μπορεί τα χρησιμοποιείτε εντελώς λάθος;

Κι όμως, ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν πώς να τοποθετούν στα μαλλιά τους αυτό το μικροσκοπικό αλλά σημαντικό σύνεργο ομορφιάς.

Το πρώτο βασικό λάθος είναι ότι τα ανοίγουμε με τα δόντια, κάτι που σταδιακά τα κάνει να χάνουν την ελαστικότητά τους και στο τέλος να βγαίνουν off. Αλλά αυτό είναι το μικρότερο λάθος.  Το μεγάλος λάθος είναι η ανάποδη χρήση του. 

Ένα λάθος που δεν κάνετε μόνο εσείς, αλλά εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Τι εννοούμε: η κυματιστή πλευρά δεν είναι για να φαίνεται όπως νομίζουμε. Αυτά οι μικροί κυματισμοί στην κοντύτερη πλευρά υπάρχουν για να «αγκιστρώνονται» καλύτερα τα μαλλιά και να μη γλιστράει εύκολα το τσιμπιδάκι από τη θέση του. 

Απίθανο;  Ξέρουμε ότι η συνήθεια χρόνων είναι δύσκολο να κοπεί και πως την πρώτη φορά που θα το επιχειρήσετε θα έχετε την αίσθηση πως τα χρησιμοποιείτε ανάποδα. Κι όμως αυτό είναι το σωστό. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.


Πηγή womantoc.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τσιμπιδάκια μαλλιών: Ξέρετε ότι τόσα χρόνια μπορεί τα χρησιμοποιείτε εντελώς λάθος; Τσιμπιδάκια μαλλιών: Ξέρετε ότι τόσα χρόνια μπορεί τα χρησιμοποιείτε εντελώς λάθος; Reviewed by George S on 6/12/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.