Η μητρόπολη Ψαρών θα δίνει επίδομα 1.000 ευρώ για κάθε τρίτο παιδί

Με απόφαση του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκου θα επιδοτείται στο εξής κάθε οικογένεια που θα απαριθμεί τρία παιδιά.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Μητροπολίτης χθες το πρωί κατά την παρουσία του στο ακριτικό νησί, ως απάντηση στις αμφισβητήσεις και στις προκλήσεις που δέχονται ολοένα και περισσότερο αυτές οι περιoχές από την Τουρκία.

Σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές, η απόφαση του Μητροπολίτη που πάρθηκε λόγω της αυξημένης τουρκικής προκλητικότητας σε συνδυασμό με τον μειωμένο αριθμό των γεννήσεων στις ακριτικές περιοχές, θέλει να συμβάλλει και να ενθαρρύνει την αύξηση του τοπικού πληθυσμού.

Ετσι, η Μητρόπολη θα χορηγεί για τη γέννηση κάθε τρίτου παιδιού στο νησί το ποσό των 1.000 ευρώ επιδοτώντας ουσιαστικά τα έξοδα της βάπτισής του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στόχος του Μητροπολίτη Μάρκου είναι η κινητοποίηση και ιδιωτών προκειμένου να στηρίξουν το εγχείρημα έτσι ώστε το επίδομα αυτό να λάβει μονιμότερο χαρακτήρα.

Πηγή: iefimerida.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η μητρόπολη Ψαρών θα δίνει επίδομα 1.000 ευρώ για κάθε τρίτο παιδί Η μητρόπολη Ψαρών θα δίνει επίδομα 1.000 ευρώ για κάθε τρίτο παιδί  Reviewed by George S on 6/27/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.