Μεγάλες καταστροφές από γιγαντιαία κύματα στην Αυστραλία - Η θάλασσα "κατάπιε" σπίτια

Τρεις νεκροί από τις πλημμύρες και χάος στο Σίδνεϊ από τη σφοδρή κακοκαιρία 

Τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ κάποιοι αγνοούνται από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις στις ανατολικές ακτές της Αυστραλίας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. 

Η κακοκαιρία προκάλεσε μεγάλες πλημμύρες στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας ενώ σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα έως και 115 χιλιομέτρων την ώρα στο λιμάνι του Σίδνεϊ. 

Οι πλημμύρες σε ορισμένες περιοχές της πόλης ήταν οι χειρότερες που έχουν σημειωθεί εδώ και τριάντα χρόνια. 


Σύμφωνα με την αστυνομία, τα σωστικά συνεργεία βρήκαν τις σορούς δύο αυτοκινητιστών, το όχημα των οποίων παρασύρθηκε από τα νερά μετά τις πλημμύρες που προκλήθηκαν στα προάστια του Σίδνεϊ και στο Μπόουραλ, περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση περίπου εκατό χιλιομέτρων προς τα νότια. 

Η σορός ενός άνδρα βρέθηκε επίσης κοντά σε ποτάμι στην Καμπέρα. Η κακοκαιρία ξεκίνησε από το Κουίνσλαντ και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην Νέα Νότια Ουαλία και τέλος στην Τασμανία, όπου σήμερα ανακοινώθηκε ότι αγνοούνται δύο άνθρωποι. 

Η καταιγίδα προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε παραθαλάσσιες περιοχές του Σίδνεϊ και σύμφωνα με την Daily Mail σχεδόν 1000 άνθρωποι έχουν εκκενώσει τα σπίτια τους. 

Πηγή lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μεγάλες καταστροφές από γιγαντιαία κύματα στην Αυστραλία - Η θάλασσα "κατάπιε" σπίτια Μεγάλες καταστροφές από γιγαντιαία κύματα στην Αυστραλία - Η θάλασσα  "κατάπιε" σπίτια Reviewed by George S on 6/06/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.