Με ποιό τρόπο ξαναβρήκε η Kim Kardashian την σιλουέτα της μετά τη δεύτερη γέννα

Η 35χρονη τηλεπερσόνα αποκαλύπτει το πρόγραμμα γυμναστικής της αλλά και πόσα κιλά είναι

Μπορεί να ίδρωσε πολύ Kim Kardashian για να χάσει τα περιττά κιλά που πήρε κατά της διάρκειας της δεύτερης εγκυμοσύνης της, αλλά τώρα που κατάφερε να βρει ξανά τη φόρμα της, δεν σταματά να ποζάρει και να φωτογραφίζεται, φορώντας εντυπωσιακά και εφαρμοστά σύνολα που -όπως συνήθως- αναδεικνύουν τις χυμώδεις καμπύλες της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα προσπαθεί να φτάσει τα 54 κιλά, όσο ήταν δηλαδή το 2010 -προτού δηλαδή αποκτήσει παιδιά- γι' αυτό και γυμνάζεται κάθε μέρα σκληρά, ενώ ακολουθεί και ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

Όμως, επειδή νοιάζεται και για τις διαδικτυακές της φίλες, η 35χρονη αποκάλυψε μέσω Snapchat τα «μυστικά» που κρύβονται πίσω από την απώλεια των κιλών της.

Τι κάνει η Kim για να βρει την φόρμα της; Όπως η ίδια λέει, τρέχει έξι χιλιόμετρα κάθε μέρα, κάνει «σανίδα», μια άσκηση ισορροπίας για κοιλιακούς, ώμους, χέρια, τετρακέφαλους, καίει θερμίδες κάνοντας σχοινάκι, ενώ κάνει και 1.000 κοιλιακούς.

Με το πρόγραμμα αυτό η Kim κατάφερε να πέσει στα 59 κιλά αν και στόχος της είναι να χάσει ακόμη πέντε.


Πηγή newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Με ποιό τρόπο ξαναβρήκε η Kim Kardashian την σιλουέτα της μετά τη δεύτερη γέννα Με ποιό τρόπο ξαναβρήκε η Kim Kardashian την σιλουέτα της μετά τη δεύτερη γέννα Reviewed by George S on 6/06/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.