Δεν θα υπάρξει καμιά ελάφρυνση για τον ΕΝΦΙΑ το 2017 - Σε πέντε δόσεις η πληρωμή του

Ο «εφιάλτης» του ΕΝΦΙΑ θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και για το 2017, το οικονομικό επιτελείο θα διατηρήσει τις αντικειμενικές αξίες παγωμένες για ακόμη έναν χρόνο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν όχι απλά τον ίδιο ΕΝΦΙΑ με πέρυσι, αλλά και για κάποιους θα είναι ακριβότερος.

Υπενθυμίζεται πως ο φόρος που επιβάλλονται κάθε χρόνο με βάση την αντικειμενική αξία που έχει κάθε ακίνητο την 1η Ιανουαρίου. Άρα η όποια μείωση προκύψει, όπως συνέβη και πέρυσι που οι τιμές άλλαξαν τον Μάιο, δεν θα επηρεάζουν τον ΕΝΦΙΑ που θα υπολογιστεί με τις αξίες ακινήτων κατά την 1η Ιανουαρίου.

Σε πέντε δόσεις η αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ
Την ίδια ώρα οι πολίτες θα πρέπει να ετοιμάζονται για τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ για το 2016 τα οποία θα καταφθάσουν μέσα στον Αύγουστο. Ο ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να πληρωθεί σε 5 δόσεις.
Μένει ίδιος ο φόρος ακινήτων για το 2017.

Διαφορές αντικειμενικών και εμπορικών αξιών:Πηγή iefimerida.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Δεν θα υπάρξει καμιά ελάφρυνση για τον ΕΝΦΙΑ το 2017 - Σε πέντε δόσεις η πληρωμή του Δεν θα υπάρξει καμιά ελάφρυνση για τον ΕΝΦΙΑ το 2017 - Σε πέντε δόσεις η πληρωμή του Reviewed by George S on 6/16/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.