Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από την Harley-Davidson!!!

Θυμάστε το Project LiveWire το 2014 που είχε παρουσιάσει η Harley-Davidson; 

Το Project που την δέσμευε να κατασκευάσει μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα; Αν το θυμάστε λοιπόν έχουμε να σας πούμε ότι δεν αστειευόταν όταν το παρουσίασε!  

Μιλώντας με την Milwaukee Business Journal, ο Sean Cummings αποκάλυψε και το χρονοδιάγραμμα της εταιρίας. Σύμφωνα με αυτόν λοιπόν, η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson θα βγει στην παραγωγή σε πέντε μόλις χρόνια, δηλαδή το 2021.Το δύσκολο κομμάτι πάνω στη κατασκευή μιας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας είναι που θα μπουν οι ογκώδεις μπαταρίες που χρειάζονται για την αυτονομία της. Σ' ένα αυτοκίνητο αυτό είναι πολύ πιο εύκολο γιατί διαθέτει το μεγάλο πάτωμα για να στεγάσει τις μπαταρίες, σε μια μοτοσυκλέτα όμως αυτό είναι πολύ δύσκολο. 

Το LiveWire είχες μόλις 100 χιλιόμετρα αυτονομία γι' αυτό η εταιρία πρέπει να βάλει πολλά κελιά σε μικρό χώρο και αυτό είναι αρκετά δύσκολο, καθώς, πρέπει να διατηρήσει ταυτόχρονα και την ευελιξία της μοτοσυκλέτας. 

Πηγή techfrog.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από την Harley-Davidson!!! Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από την Harley-Davidson!!! Reviewed by George S on 6/20/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.