Αυτά θεωρούνται ως τα καλύτερα gadget για το αυτοκίνητο

Την ώρα που η τεχνολογία αναπτύσσεται με αλματώδης ρυθμούς, τα αυτοκίνητα, ένα από τα χρησιμότερα αντικείμενα της καθημερινότητάς μας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα με τα “αναπτυσσόμενα”.

Ήδη πολλές από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου έχουν κάνει το μεγάλο βήμα και έχουν υιοθετήσει την πολιτική των ηλεκτρικών οχημάτων, που είναι πιο οικονομικά και πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα σύγχρονα συστήματα οδήγησης γίνονται ολοένα "εξυπνότερα" και οι οδηγοί απολαμβάνουν τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη.

Το Business Insider διεξήγαγε μία έρευνα και συνέταξε μια λίστα με τα επτά αντικείμενα τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν την εμπειρία της οδήγησης ευκολότερη και σαφώς πιο ευχάριστη.

1.    Φορτιστής αυτοκινήτου


Στο αυτοκίνητο οι οδηγοί χρησιμοποιούν το GPS, μιλάνε στο τηλέφωνο και γενικότερα κάνουν πράγματα με το κινητό τους που καταναλώνουν σημαντικές ποσότητες μπαταρίας. Ένας φορτιστής αυτοκινήτου είναι απαραίτητο "εργαλείο".

2.    Ένα Bluetooth car kit

Για να χρησιμοποιείτε το κινητό σας με ασφάλεια, απαραίτητο αξεσουάρ είναι το σύστημα Bluetooth. Είναι οικονομικό και θα μπορείτε να οδηγείτε κανονικά, με τα χέρια… στο τιμόνι.

3.    Βάση κινητού

Μία απλή βάση κινητού τοποθετεί τη συσκευή σας εκεί ακριβώς που πρέπει να είναι για να τη βλέπετε. Υπάρχουν μαγνητικές, αλλά και με βεντούζες για το παρμπρίζ.

4.    Σύστημα GPS

Εάν δεν θέλετε να χάνεστε ή να χρησιμοποιείτε το κινητό σας που καταναλώνει πολλή μπαταρία και έχει μικρότερη οθόνη, το σύστημα GPS είναι μία πολύ καλή επιλογή. Είναι απαραίτητο, οικονομικό και αξιόπιστο.

5.    Το Automatic

Ο Automatic αντάπτορας αυτοκινήτου συνδέεται με το αυτοκίνητο και ενημερώνει τον οδηγό για την ταχύτητα, το επίπεδο καυσίμου και οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρει για την οδήγηση τη δεδομένη στιγμή.

6.    Το Fobo Tire Plus για τα ελαστικά

Ποιος χρειάζεται να πληρώσει 230 δολάρια για ένα σύστημα που ελέγχει την πίεση στα ελαστικά; Πιθανότατα κανείς, αλλά σε περίπτωση που διαθέτετε τα χρήματα μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των ελαστικών του αυτοκινήτου με απόλυτη ακρίβεια.

7.    Κάμερα

Μία κάμερα μπορεί να προστατεύσει τους οδηγούς από πιθανό ατύχημα καθώς μπορούν να βλέπουν καλύτερα στα πιο δύσκολα βάσει ορατότητας σημεία.


Πηγή sofokleousin.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτά θεωρούνται ως τα καλύτερα gadget για το αυτοκίνητο Αυτά θεωρούνται ως τα καλύτερα gadget για το αυτοκίνητο Reviewed by George S on 6/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.