Φίδι σε αυλή σπιτιού στο κέντρο του Πύργου!

Μερικά μέτρα  από το κέντρο του Πύργου και  ακριβώς δίπλα από τον Άγιο Χαράλαμπο, επί της Γιαννιτσών, φίδι οχιά  περίπου 1,5 μέτρου (φωτο), μπήκε σε καλά περιφραγμένη αυλή μονοκατοικίας.

Γύρω από αυτήν υπάρχουν μάλιστα οικόπεδα, τα οποία εξαιτίας της προκλητικής αδιαφορίας των ιδιοκτητών τους, και της μη ευαισθητοποίησης της εκκλησίας και του δήμου, έχουν καταντήσει σκουπιδότοπος, γεμάτος  αγριόχορτα, με εγκαταστημένο αδέσποτο σκυλί εντός αυτών, με φίδια και ποντίκια.

Όπως καταγγέλει στο patrisnews, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας Κοτρέτσος Γρηγόρης, κάθε χρόνο με δικά του έξοδα καθαρίζει τα οικόπεδα αυτά, χρησιμοποιώντας ακόμα και εταιρεία απολύμανσης, διότι αν και πάντα αιτείται στον δήμο να καθαριστούν τα οικόπεδα ή τουλάχιστον να αξιωθεί από τους ιδιοκτήτες να τα καθαρίσουν, ένα μόνο μικρό μέρος αυτών των οικοπέδων καθαρίζεται κάθε Φεβρουάριο, παραμονή της εορτής του Αγ. Χαραλάμπους.


Πηγή patrisnews.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Φίδι σε αυλή σπιτιού στο κέντρο του Πύργου! Φίδι σε αυλή σπιτιού στο κέντρο του Πύργου! Reviewed by George S on 6/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.