ΠΡΟΣΟΧΗ: Εταιρία ανακαλεί επικίνδυνες μπαταρίες για λαπτοπ

Η HP ανακοίνωσε ότι λόγω σοβαρού κινδύνου πυρκαγιάς, θα προχωρήσει... στην ανάκληση ελαττωματικών μπαταριών για φορητούς υπολογιστές των σειρών HP ProBook, HP ENVY, Compaq Presario και HP Pavilion, οι οποίοι πωλήθηκαν παγκοσμίως την περίοδο μεταξύ Μαρτίου 2013 και Αυγούστου 2015.

Σε επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται: «οι μπαταρίες έχουν την τάση να υπερθερμαίνονται, θέτοντας τους χρήστες σε κίνδυνο από πυρκαγιά και εγκαύματα»

Οι προβληματικές μπαταρίες πρόκειται να αντικατασταθούν δωρεάν από την HP. Για να ελέγξετε εάν η μπαταρία του φορητού σας έχει ανακληθεί, μπορείτε να ελέγξετε τη σχετική λίστα, ή να τρέξετε το λογισμικό HP Battery Program Validation Utility, που διατίθενται εδώ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι επικίνδυνες μπαταρίες δεν πωλούνταν μόνο με νέους φορητούς υπολογιστές, αλλά και ξεχωριστά ως ανταλλακτικά. Εάν είστε κάτοχος μιας τέτοιας, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε άμεσα με την HP.


Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εταιρία ανακαλεί επικίνδυνες μπαταρίες για λαπτοπ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εταιρία ανακαλεί επικίνδυνες μπαταρίες για λαπτοπ Reviewed by George S on 6/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.