Έτσι έστησαν την απάτη και κατάφεραν να πάρουν 8.000 € από γυναίκα στα Τρίκαλα

Στην... πλατεία του χωριού της, αυτοπροσώπως (!!!) πήγαν οι εκβιαστές... που δραστηριοποιούνται τελευταία στην περιοχή μας για να πάρουν 8.000 € από θύμα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος της έλεγε ότι ο γιος της είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο ένα μικρό Αλβανάκι και για να «κλείσει» η υπόθεση θα πρέπει να καταβάλλει 30.000 € σε άτομο που θα πήγαινε να τη βρει. Η γυναίκα τα ‘χασε, μάζεψε όλες τις οικονομίες της (περί τις 8.000 €) και πήγε στην... πλατεία  του χωριού που διαμένει και τα παρέδωσε σε μέλος της σπείρας.

Ασφαλώς και ο γιος της δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε τροχαίο, αλλά όταν το έμαθε ήταν αργά. Πρόκειται για τη σπείρα που τρομοκρατεί τους Τρικαλινούς εδώ και δεκαπέντε-είκοσι μέρες και για την οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα των αστυνομικών αρχών της περιοχής.


Πηγή trikalavoice.gr
Έτσι έστησαν την απάτη και κατάφεραν να πάρουν 8.000 € από γυναίκα στα Τρίκαλα Έτσι έστησαν την απάτη και κατάφεραν να πάρουν 8.000 € από γυναίκα στα Τρίκαλα Reviewed by George S on 6/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.