Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά - Άντρας έπεσε σε πηγάδι στη λεωφόρο Σούδας

Την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο πηγάδι, τμήμα του υποχώρησε με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στον πάτο του πηγαδιού, βάθους 10 μέτρων

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθούν οι εργασίες που πραγματοποιούσε ένας 55χρονος άντρας, σε πηγάδι που βρίσκεται σε σπίτι στα Χανιά, καθώς ο 55χρονος έπεσε μέσα στο πηγάδι και χρειάστηκε η επέμβαση διασωστών για την ανάσυρσή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 12 το μεσημέρι, σε οικία στη Λεωφόρο Σούδας όταν ο 55χρονος που εργάζεται ως ηλεκτρολόγος, είχε μπει μέσα στο πηγάδι προκειμένου να διορθώσει μια βλάβη στο μοτέρ.

Την ώρα που βρίσκονταν μέσα, σημείο του πηγαδιού υποχώρησε με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει στον πάτο του πηγαδιού, βάθους 10 μέτρων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και διασώστες έσπευσαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του.

Ο 55χρονος ανασύρθηκε σώος από το πηγάδι ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χανίων.


Πηγή flashnews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά - Άντρας έπεσε σε πηγάδι στη λεωφόρο Σούδας Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά - Άντρας έπεσε σε πηγάδι στη λεωφόρο Σούδας Reviewed by George S on 6/18/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.