Σύμφωνα με έρευνες το πέος μικραίνει λόγω έλλειψης σεξ! Γι'αυτό μην "ξεχνιέστε"

Αρκετές και διαφορετικές έρευνες αποκαλύπτουν ότι το μέγεθος του πέους μπορεί να μειωθεί λόγω της έλλειψης σεξ όπως συμβαίνει και με άλλους μύες του ανθρώπινου σώματος που ατονούν όταν δεν γυμνάζονται.

Όπως αναφέρει το Κολομβιανό περιοδικό La Opinión, το πέος μπορεί να μικρύνει από 1,5 ως 2 εκατοστά όταν δεν έρχεται σε στύση.

Ο σεξολόγος  Juan Carlos Acosta de la Torre  εξηγεί ότι η οξυγόνωση  συμβάλει στην υγεία του πέους  γι’ αυτό και αυτό που δεν  οξυγονώνεται τακτικά μπορεί να μικρύνει. Αν δεν υπάρχει στύση το αίμα του συγκεκριμένου οργάνου δεν οξυγονώνεται κι αυτό επηρεάζει επίσης τον συνδεκτικό ιστό.

Αλλά υπάρχει λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα σύμφωνα με τον ίδιο: «Η βρίσκεται στην δουλειά με  μια συσκευή έλξης που παράγει περισσότερους ιστούς».

Υπάρχουν επίσης και άλλοι τρόποι για να  ενισχυθεί το πέος σύμφωνα με το περιοδικό La Opinión:

Δίαιτα πλούσια σε βιταμίνη  D

Βοηθάει να πετυχαίνετε και να διατηρείτε καλύτερη στύση .

Ασκήσεις  Kegel  για άνδρες
 

Πρόκειται για ασκήσεις γυμνάζουν τους  μύες του πυελικού εδάφους που υποστηρίζουν τα εσωτερικά όργανα και τα έντερα.  Οι ασκήσεις αποτελούνται από εναλλασσόμενη σύσφιξη και χαλάρωση των μυών του πέους και του πρωκτού.

Ταοϊστικές ασκήσεις

Γίνονται με την άρση βάρους με το πέος ώστε να αυξηθεί η δύναμή του


Πηγή koolnews.gr
Σύμφωνα με έρευνες το πέος μικραίνει λόγω έλλειψης σεξ! Γι'αυτό μην "ξεχνιέστε" Σύμφωνα με έρευνες το πέος μικραίνει λόγω έλλειψης σεξ! Γι'αυτό μην "ξεχνιέστε" Reviewed by George S on 7:10 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.