Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 1,65 εκατ. ευρώ για τα σεισμόπληκτα νησιά του Ιουνίου

Χρηματοδότηση ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός στα Ιόνια Νησιά το Νοέμβριο του 2015, ενέκρινε το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ε.Ε., μετά από σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι ο Ταμείο Αλληλεγγύης παρεμβαίνει για την κάλυψη μέρους της αποκατάστασης δημοσίων υποδομών, δαπανών υπηρεσιών αντιμετώπισης καταστροφών και των δαπανών προσωρινών μέτρων ανακούφισης του τοπικού πληθυσμού στις οποίες έχουν ήδη προβεί οι αρμόδιοι φορείς.

Το υπουργείο Οικονομίας υπενθυμίζει ότι στα τέλη Μαΐου υπογράφηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση των τριών συναρμόδιων Υπουργών (Οικονομίας, Οικονομικών και Υποδομών-Μεταφορών) που εξασφαλίζει κονδύλι 1,78 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την επιδότηση ενοικίου/συγκατοίκησης και την κάλυψη δαπανών στέγασης κατοίκων περιοχών που επλήγησαν από το σεισμό.


Πηγή tvxs.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 1,65 εκατ. ευρώ για τα σεισμόπληκτα νησιά του Ιουνίου Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 1,65 εκατ. ευρώ για τα σεισμόπληκτα νησιά του Ιουνίου Reviewed by George S on 6/22/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.