"Δεν είμαι τρόπαιο" - Η Cara Delevingne πόζαρε γυμνή για να υπερασπιστεί τα άγρια ζώα

Το διάσημο μοντέλο είναι η πρέσβειρα μιας νέα οικολογικής εκστρατείας του Γάλλου καλλιτέχνη και φωτογράφου Arno Elias 

To διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα, αλλά με ένα ιδιαίτερο "κάλυμμα" για μια καμπάνια που στόχο έχει να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για τα απειλούμενα άγρια ζώα, και για να διαμαρτυρηθεί κατά της λαθροθηρίας άγριων ζώων στο πρώτο Η καμπάνια ονομάζεται "Δεν είμαι Τρόπαιο" και το μήνυμα που τη συνοδεύει αναφέρει πως κάθε 20 λεπτά 3500 άνθρωποι προστίθενται στον πληθυσμό του πλανήτη, αλλά τουλάχιστον ένα είδος άγρια ζωής χάνεται για πάντα. 

Δημιουργός του πρότζεκτ είναι ο διάσημος Γάλλος καλλιτέχνης και φωτογράφος Arno Elias που για την έναρξη της νέας παγκόσμιας πρωτοβουλίας επέλεξε την Κάρα Ντελεβίν, μια και συχνά έχει εκφράσει τη συμπόνια της για τα ζώα και έχει ακτιβιστική δράση στο ζήτημα. Ο φωτογράφος κάλυψε το σώμα του μοντέλου με εικόνες άγριων ζώων και αναφέρει πως αυτή είναι η πρώτη επώνυμη συμμετοχή στην καμπάνια, υποσχόμενος πως ακολουθήσουν και άλλοι διάσημοι. 

Πηγή lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
"Δεν είμαι τρόπαιο" - Η Cara Delevingne πόζαρε γυμνή για να υπερασπιστεί τα άγρια ζώα "Δεν είμαι τρόπαιο" - Η Cara Delevingne πόζαρε γυμνή για να υπερασπιστεί τα άγρια ζώα Reviewed by George S on 6/05/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.