Ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια με δέλεαρ βόλτες με τη μηχανή

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μαζί με ένα επτάχρονο και δύο εννιάχρονα κορίτσια από την Αλβανία και όταν πήγαν να του κάνουν έλεγχο εκείνος ετράπη σε φυγή με τη μοτοσικλέτα του. 

Ακολούθησε καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του. Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε ο συλληφθείς νωρίτερα είχε επιβιβάσει στη μοτοσικλέτα του τα τρία ανήλικα κορίτσια και τα είχε οδηγήσει έξω από χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.

Εκεί, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Με βάση την έρευνα, μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ασελγούσε στα τρία ανήλικα παιδιά. Προ εβδομάδας, δελεάζοντας τα κοριτσάκια με φρούτα είχε καταφέρει να τον ακολουθήσουν δύο φορές στην οικεία του.

Ο παιδόφιλος παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή με τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και της απείθειας. 


Πηγή ethnos.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια με δέλεαρ βόλτες με τη μηχανή Ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια με δέλεαρ βόλτες με τη μηχανή Reviewed by George S on 6/21/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.