Ο Μοντανιέ έδωσε αρνητική απάντηση στην ΑΕΚ

Ο Φιλίπ Μοντανιέ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ και πλέον στην Ένωση αναζητούν τον επόμενο τεχνικό. Εντοπίστηκε απόκλιση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Ο Γάλλος τεχνικός βρέθηκε στην Ελλάδα από την Πέμπτη (2/6) και την επόμενη μέρα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την διοίκησης της Ένωσης.

Αντίθετα μ' ότι έγινε χθες (3/6), η σημερινή (4/6) μέρα δεν εξελίχθηκε διόλου σε θρίλερ τουλάχιστον ως προς την περίπτωση του Φιλίπ Μοντανιέ. Ο Γάλλος τεχνικός σχεδόν με το που πάτησε ξανά το πόδι του στο Παρίσι, απάντησε αρνητικά στην πρόταση συνεργασίας της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε απόκλιση στην προσφορά και τις απαιτήσεις του Μοντανιέ, χωρίς να έχουν γίνεις προς το παρόν γνωστές οι πρώτες λεπτομέρειες.

Κάτι που σημαίνει πως έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο αυτό. Και πλέον ήδη στην ΑΕΚ "τρέχουν" για να ενεργοποιήσουν ένα εναλλακτικό πλάνο. Κάτι που προφανώς άρχισαν ήδη από χθες (3/6) το βράδυ να εξετάζουν, από την στιγμή που η περίπτωση του Μοντανιέ ήταν στην κόψη του ξυραφιού.


Πηγή sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο Μοντανιέ έδωσε αρνητική απάντηση στην ΑΕΚ Ο Μοντανιέ έδωσε αρνητική απάντηση στην ΑΕΚ Reviewed by George S on 6/04/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.