Ανέκδοτο: Το ζευγάρι και η ομάδα των "ενάρετων"

Ήταν κάποτε ένα παντρεμένο ζευγάρι.  

Μια μέρα η γυναίκα έμαθε για μια ομάδα ενάρετων χριστιανών, οι οποίοι ζούσανε ήρεμα και θυμίζανε κατά πολύ τις πρώιμες δόξες του χριστιανισμού, όπου η ισότητα και η αγάπη υπερτερούσαν όλων των άλλων.  

Η γυναίκα θέλησε να μπει στην ομάδα (πιο πολύ από ζήλια που κάποιες γνωστές της ήταν εκεί) και έπεισε και τον άντρα της.

Δες επίσης: Ανέκδοτο: Παιδί ρωτάει για την δημιουργία του ανθρώπου 

Πήγαν λοιπόν σε μια συγκέντρωση της ομάδας και μιλήσανε με τον υπεύθυνο. Αυτός τους είπε πως πρέπει μέσα από τις πράξεις τους και τον τρόπο ζωής τους να δείξουν ότι αξίζουν να μπουν στην ομάδα και πως πρέπει να περάσουν ορισμένες δοκιμασίες.


Η πρώτη ήταν η εξής:  έπρεπε να νηστέψουν αυστηρά για δυο εβδομάδες και εννοείται να μην κάνουν καθόλου σεξ.

 
Το ζευγάρι ξεκίνησε την νηστεία, όλα πηγαίνανε καλά τις πρώτες μέρες αλλά ο άντρας άρχισε να έχει δεύτερες σκέψεις για το όλο θέμα, έβλεπε την γυναίκα του και δεν άντεχε, ήθελε να την βάλει  κάτω και να….   


Και η γυναίκα βέβαια είχε ορέξεις και με τον τρόπο της προκαλούσε τον άντρα, ώσπου αυτός δεν άντεξε, της όρμησε και κάνανε τρελό και παθιασμένο σεξ.

Την άλλη μέρα πήγανε στον υπεύθυνο της ομάδας και
o άντρας του είπε:

-Λυπάμαι αλλά χτες δεν άντεξα, άρπαξα την γυναίκα μου, πέταξα από τα ράφια τα λεμόνια, τα κρεμμύδια και ότι άλλο είχε, την έβαλα πάνω και της έδωσα και κατάλαβε.


-Λυπάμαι τότε, αλλά δεν σας δεχόμαστε στην ομάδα μας


-Τι να κάνουμε, ούτε στο μανάβικο θα μας ξαναδεχτούν….


Περισσότερα ανέκδοτα
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ανέκδοτο: Το ζευγάρι και η ομάδα των "ενάρετων" Ανέκδοτο: Το ζευγάρι και η ομάδα των "ενάρετων" Reviewed by George S on 6/04/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.