5 αλήθειες για το στοματικό σεξ - Τι προσφέρει στο σώμα μας;

Μπορεί να το απολαμβάνετε αλλά γνωρίζετε τι προσφέρει στο σώμα μας; Ας δούμε μερικές αλήθειες που αφορούν στο στοματικό σεξ.

Όσο μεγαλώνουν οι άνδρες γίνονται πιο δοτικοί στο στοματικό σεξ. Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Sexual Medicine οι άντρες ηλικίας 30-39 ετών κάνουν στοματικό σεξ σε ποσοστό 69% σε σύγκριση με 59% των γυναικών, ενώ στα 20-24 τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 55% και 75%.

Μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της προεκλαμψίας κατά την εγκυμοσύνη. Μια μελέτη του 2000 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Reproductive Immunology συνέδεσε την μειωμένη συχνότητα προεκλαμψίας με τη συχνότητα με την οποία μια γυναίκα κάνει στοματικό σεξ στον άντρα της.

Έχει αντικαταθλιπτική δράση. Μελέτη του 2012 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Archives of Sexual Behavior έδειξε ότι το σπερματικό υγρό έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες.

Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μπορούν να μεταδοθούν και από το στοματικό σεξ χωρίς προφυλάξεις, όπως ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), η γονόρροια, η σύφιλη, ο έρπης και ηπατίτιδα Β.

Κάνει τη σεξουαλική εμπειρία πιο ενδιαφέρουσα και για τα δύο φύλα, ενώ βοηθά τις γυναίκες να φτάσουν πιο εύκολα σε οργασμό.


Πηγή news.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
5 αλήθειες για το στοματικό σεξ - Τι προσφέρει στο σώμα μας; 5 αλήθειες για το στοματικό σεξ - Τι προσφέρει στο σώμα μας; Reviewed by George S on 6/07/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.