21χρονη δασκάλα καράτε έστελνε "ακατάλληλες" φωτογραφίες σε 11χρονο μαθητή της

Αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες είναι μία νεαρή από το Ορλάντο των ΗΠΑ. Τη δράση της αποκάλυψε η μητέρα του ανήλικου, ελέγχοντας το κινητό του τηλέφωνο 

Μία 21χρονη δασκάλα καράτε από το Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών συνελήφθη, με την κατηγορία ότι έστελνε φωτογραφίες και άλλο υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους, σε 11χρονο μαθητή της.

Όπως αποκαλύφθηκε, η Stephanie Figueroa χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Kik για να έχει επικοινωνία με τον ανήλικο μαθητή της, στον οποίο έστελνε γυμνές φωτογραφίες της.

Το "μυστικό" της αποκαλύφθηκε, όταν η μητέρα του παιδιού πήρε το κινητό του και είδε τα μηνύματα που του είχε στείλει η 21χρονη.

Η Figueroa συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων αποπλάνηση ανηλίκου, κακοποίηση παιδιού και επίδειξη ακατάλληλου υλικού σε ανήλικο.


Πηγή news247.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
21χρονη δασκάλα καράτε έστελνε "ακατάλληλες" φωτογραφίες σε 11χρονο μαθητή της 21χρονη δασκάλα καράτε έστελνε "ακατάλληλες" φωτογραφίες σε 11χρονο μαθητή της Reviewed by George S on 6/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.