Ελ. Βενιζέλος: Επεισόδιο με Ισραηλινούς σεκιούριτι

Ένα σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, μεταξύ τριών ισραηλινών security και ενός Κολομβιανού επιβάτη.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, υπάλληλοι security της “El Al” (ισραηλινών αερογραμμών) θεώρησανύποπτο ένα άτομο που κινούνταν στο χώρο επιβίβασης. Προσπάθησαν να το ελέγξουν, όμως ο Κολομβιανός δεν κατάλαβε ακριβώς τις παραινέσεις τους και έκανε κάποια κίνηση για να βγάλει πιθανότατα τα χαρτιά του.

Οι Ισραηλινοί θεώρησαν ότι πρόκειται για απειλητική κίνηση και πως θα βγάλει όπλο και αμέσως έπεσαν πάνω του, ενώ ακολούθησε συμπλοκή για να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν.

Έλληνες αστυνομικοί αντιλαμβανόμενοι το περιστατικό έφτασαν άμεσα στο σημείο , συνέλαβαν τους τρεις Ισραηλινούς σεκιούριτι τους οποίους με χειροπέδες μετέφεραν στο τμήμα του αεροδρομίου. Ο δε Κολομβιανός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο από την επίθεση των ισραηλινών.

Σε βάρος των σεκιούριτι σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών ενώ αύριο το πρωί θα περάσουν από τον εισαγγελέα. 


Πηγή newsit.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ελ. Βενιζέλος: Επεισόδιο με Ισραηλινούς σεκιούριτι Ελ. Βενιζέλος: Επεισόδιο με Ισραηλινούς σεκιούριτι Reviewed by George S on 6/27/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.