Χαμός με Σκουρλέτη - Παππά: "Πουλήστε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο!"

Χαμός με Σκουρλέτη - Παππά:

Αρένα έγινε για ακόμη μια φορά η βουλή, με τον Πάνο Σκουρλέτη και Χρήστο Παππά να ανταλλάζουν βαριές εκφράσεις, όταν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή, απάντησε «εσείς οι ίδιοι ενέχεστε σε δολοφονίες σας γνωρίζει καλά ο λαός» στον βουλευτή της ΧΑ.

Νωρίτερα ο Κ. Παππάς είχε κάνει λόγο «για ιδεολογήματα τα οποία στηρίχθηκαν σε εκατομμύρια νεκρούς και στα γκούλακ», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «συντάσσεται με τις δυνάμεις κατοχής των δανειστών».

Ο κ. Σκουρλέτης αντέδρασε στον ισχυρισμό του Χρήστου Παππά ότι μόνον η Χρυσή Αυγή έχει "γνήσιους Έλληνες" αλλά και στον προκλητική αναφορά του ότι το κόμμα του είναι κατά της βίας!

"Δεν μπορούν οι υμνητές της δικτατορίας να εμφανίζονται με τον μανδύα της κοινωνικής ευαισθησίας» είπε ο κ. Σκουρλέτης με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού ο Χρήστος Παππάς και να αρχίζει να φωνασκεί από τα έδρανα. «Υποστηρίζετε τα κρεματόρια ! ενέχεστε σε δολοφονίες !» είπε στον κραυγάζοντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο υπουργός Περιβάλλοντος και ξεκαθάρισε ότι «οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της Δημοκρατίας».

Τελικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα ύστερα από σχετική προτροπή και του προεδρεύοντα της Βουλής, Γιώργου Βαρεμένου.


Πηγή www.parapolitika.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Χαμός με Σκουρλέτη - Παππά: "Πουλήστε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο!" Χαμός με Σκουρλέτη - Παππά: "Πουλήστε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο!" Reviewed by George S on 5/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.