ΤΩΡΑ - Δυστυχώς ΑΣΧHMA νέα για την Ρούλα Κορομηλά!!!

ΤΩΡΑ - Δυστυχώς ΑΣΧHMA νέα για την Ρούλα Κορομηλά!!!

Μόλις ΤΩΡΑ ανακοινώθηκαν τα ΑΣΧΗΜΑ νέα για την Ρούλα Κορομηλά!

Διαλύεται η εκπομπή της???

Λίγο καιρό μετά το κόψιμο του Spata Live, ο Βαγγέλης Περρής βρίσκεται στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά, στο νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Epsilon.

Ο δημοσιογράφος μπήκε στο τιμόνι της αρχισυνταξίας και η πρεμιέρα του Bravo Ρούλα έγινε στα μέσα Απριλίου, με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης για τη δυναμική του καναλιού. Όλα κυλούσαν ομαλά στη συνεργασία τους, αλλά τα πρώτα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους πριν λίγες ημέρες.

Tα τελευταία 24ωρα υπήρχε ένταση ανάμεσα στην Ρούλα Κορομηλά και τον Βαγγέλη Περρή, με αποκορύφωμα την έντονη διένεξη που είχαν χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το show και να σταματήσει τη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά. Όλα δείχνουν πως η ρήξη είναι οριστική. Στο κανάλι επικρατεί πανικόs καθώς ήταν ο βασικός συνεργάτης της παρουσιάστριας! Ωστόσο, οι έντονες διαφωνίες και τσακωμοί τους δεν τους άφησαν να ολοκληρώσουν την συνεργασία τους..


Πηγή ΤΩΡΑ - Δυστυχώς ΑΣΧHMA νέα για την Ρούλα Κορομηλά!!!
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΤΩΡΑ - Δυστυχώς ΑΣΧHMA νέα για την Ρούλα Κορομηλά!!! ΤΩΡΑ - Δυστυχώς ΑΣΧHMA νέα για την Ρούλα Κορομηλά!!! Reviewed by George S on 5/12/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.