Θετική σε απαγορευμένη ουσία η Τσιτσέροβα!

Θετική σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε το δείγμα της Άννα Τσιτσέροβα, η οποία είχε κατακτήσει το «χάλκινο» μετάλλιο στο Πεκίνο, έπειτα από σχετικο επανέλεγχο του πραγματοποίησε η ΔΟΕ 

Η «χρυσή» Ολυμπιονικής του Λονδίνου και «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008 στο άλμα εις ύψος, Άννα Τσιτσέροβα, βρίσκεται μέσα μέσα στη λίστα με τους 31 των οποίων το δείγμα εμφανίστηκε θετικό σε απαγορευμένες ουσίες, έπειτα από σχετικό επανέλεγχο της ΔΟΕ.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο προπονητής της, Γιεβγκένι Ζαγκορούλκο, μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ΤASS.

«Πριν από τρεις ημέρες η Άννα ενημερώθηκε πως το δείγμα της από την ολυμπιάδα του Πεκίνο βρέθηκε θετικό. Αυτόν είναι το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε όταν θα επιβεβαιωθεί το συμβάν».

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους 31 αθλητές που έχουν βρεθεί ως τώρα θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες, η πλειοψηφία τους είναι Ρώσοι, ενώ συνολικά προέρχονται από 12 διαφορετικές χώρες και 6 διαφορετικά αθλήματα.

Πηγή gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Θετική σε απαγορευμένη ουσία η Τσιτσέροβα! Θετική σε απαγορευμένη ουσία η Τσιτσέροβα! Reviewed by George S on 5/25/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.