Η Σούζαν Σάραντον πιστεύει πως ο Γούντι Άλεν κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του

Την περασμένη εβδομάδα ο γιος του Γούντι Άλεν και της Μία Φάροου, Ρόναν, κατηγόρησε εκ νέου τον πατέρα του πως παρενοχλούσε σεξουαλικά την αδερφή του όταν εκείνη ήταν επτά ετών.

Η Σούζαν Σάραντον είναι η πρώτη ηθοποιός που πήρε ανοιχτά θέση κατά του Γούντι Άλεν μετά τις πρόσφατες κατηγορίες του γιου του, Ρόναν Φάροου, ότι ο διάσημος σκηνοθέτης παρενοχλούσε σεξουαλικά την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν, όταν εκείνη ήταν μόλις επτά ετών. Θυμίζουμε πως και το 2014 η Ντίλαν Φάροου είχε καταγγείλει τον σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση το 1992.

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Σάραντον, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Φεστιβάλ των Καννών για τα δικαιώματα των γυναικών, ενώ όταν ο δημοσιογράφος της έκανε μια ερώτηση σχετικά με τον Γούντι Άλεν, η ίδια δήλωσε πως: «Δεν έχω τίποτα καλό να πω για τον Γούντι Άλεν, οπότε ας μην πάμε εκεί. Πιστεύω πως κακοποίησε σεξουαλικά ένα παιδί και αυτό δεν είναι σωστό».

Από την πλευρά του, ο 80χρονος σκηνοθέτης, έχει χαρακτηρίσει τις καταγγελίες της κόρης του πριν λίγα χρόνια «γελοίες», ενώ έχει υποστηρίξει πως η Ντίλαν είναι «δασκαλεμένη» από τη Μία Φάροου. Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Άλεν υποστήριξε πως η έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες της Φάροου το 2014 δεν απέδωσε καρπούς, καθώς δεν βρέθηκαν αποδείξεις για κακοποίηση.


Πηγή protothema.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η Σούζαν Σάραντον πιστεύει πως ο Γούντι Άλεν κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του Η Σούζαν Σάραντον πιστεύει πως ο Γούντι Άλεν κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του Reviewed by George S on 5/16/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.