5 σίγουρες κινήσεις για να του δώσεις το καλύτερο σεξ της ζωής του

Και μετά να δούμε αν θα ξεκολλάει 

Κοίταξε να δεις φίλη μου: Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σεξ γίνεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους, βασικά με έναν, οπότε ίσως να θεωρείς όλα τα υπόλοιπα περιττά. Αλλά, επειδή η ποικιλία και η φαντασία είναι πολύ σημαντικά στη ζωή μας, και κυρίως στη σεξουαλική, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να συμβιβάζεσαι με βαρετό σεξ το οποίο δε βλέπεις την ώρα να τελειώσει και το οποίο τελικά σε αφήνει με μία... αίσθηση μετριότητας αντί να μένεις εκστασιασμένη και super ικανοποιημένη. 

Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις λίγη τσαχπινιά και λίγη εμπειρία παραπάνω, γιατί η στιγμή που θα σε πάρει ο ύπνος δεν είναι μακριά; Μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση-γιατί και να τα περιμένεις όλα από αυτόν είναι άδικο-και να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές που θα σε κάνουν την απόλυτη σεξοβόμβα και εκείνον τον πιο τυχερό άντρα του πλανήτη; Διάβασε παρακάτω κάποιες... δοκιμασμένες κινήσεις και δώστου το καλύτερο σεξ της ζωής του.

Περισσότερα στο queen.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
5 σίγουρες κινήσεις για να του δώσεις το καλύτερο σεξ της ζωής του 5 σίγουρες κινήσεις για να του δώσεις το καλύτερο σεξ της ζωής του Reviewed by George S on 5/20/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.