Πύθωνας του δάγκωσε το πέος στην τουαλέτα

Τον απόλυτο τρόμο έζησε άνδρας στην Ταϊλάνδη όταν ένας τεράστιος πύθωνας του επιτέθηκε τη στιγμή που πήγε να κάνει την ανάγκη του στην τουαλέτα. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Μπορεί τώρα ο 38χρονος από τη Μαλαισία να χαμογελά στις κάμερες, αναρρώνοντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου, μέσα του όμως ξέρει πως αυτό που έζησε δε θα το ευχόταν ούτε στον χειρότερο εχθρό του!

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κάθισε στη λεκάνη της τουαλέτας του σπιτιού του να κάνει την ανάγκη του, όταν ξαφνικά, όπως αναφέρει η Daily Mail, ένιωσε έναν έντονο πόνο στα γεννητικά του όργανα. Σκύβοντας να δει τι ακριβώς  συμβαίνει αντίκρισε έντρομος έναν τεράστιο πύθωνα να έχει δαγκώσει το πέος του.

Ο άνδρας έβαλε έντρομος τις φωνές, με τη γυναίκα του να σπεύδει αμέσως να τον βοηθήσει. Τελικά, και με τη συνδρομή ενός γείτονα κατάφεραν να απομακρύνουν τον πύθωνα που δεν έλεγε να ξεκολλήσει, περνώντας στο κεφάλι του ένα σχοινί.
Πηγή news247.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πύθωνας του δάγκωσε το πέος στην τουαλέτα Πύθωνας του δάγκωσε το πέος στην τουαλέτα Reviewed by George S on 5/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.