Πρόταση μαμούθ από Κίνα για τον Μπουρούση

Ο Γιάννης Μπουρούσης πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις στη διάρκεια της φετινής χρονιάς κι όπως είναι λογικό υπάρχει ενδιαφέρον από... όλο τον κόσμο!

Με 14.5 πόντους (55.2% δίποντα) και 8.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ήταν λογικό να βρεθεί στην κορυφαία πεντάδα. Ειδικά αν φέρει κανείς στο μυαλό του ορισμένες πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε, αποτελώντας ουσιαστικά τον ηγέτη της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο σέντερ των Βάσκων έκανε... θραύση στη διάρκεια της χρονιάς και μάλιστα στο Final 4 φάνηκε κι η διαφορά του στο κομμάτι της εμπειρίας, συγκριτικά με άλλους πολύ ικανούς ψηλούς, όπως ο Γιάν Βέσελι, που για παράδειγμα μπορεί να θεωρηθεί... μοιραίος για τη Φενέρ. Ο Μπουρούσης, λοιπόν, απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο το πόσο ποιοτικός και υποτιμημένος είναι, με την... επόμενη ημέρα να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

H Λαμποράλ Κούτσα του έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ανανέωσης, με συνολικές απολαβές 1.700.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ποσό που αποτελεί τεράστια υπέρβαση για τους Βάσκους!

Από εκεί και πέρα, θερμό ενδιαφέρον υπάρχει ήδη από την Κίνα, με τις προτάσεις των ομάδων να βρίσκονται σε αστρονομικά νούμερα. Επίσης, με δεδομένο -μεταξύ άλλων- ότι το ΝΒΑ έχει στραμμένο το βλέμμα του στο Final 4, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον κι από τουλάχιστον τρεις ομάδες του... μαγικού κόσμου, ενώ δεν χρειάζεται να σας πούμε πως στην Ευρώπη γίνεται... κόλαση, με τους συλλόγους από την Ισπανία και την Τουρκία να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Τι θέλει ο ίδιος ο Μπουρούσης; Αυτή τη στιγμή ο διεθνής σέντερ δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει εκτός Ελλάδας, με την Ευρώπη ν' αποτελεί τον πιθανότερο προορισμό του. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως αποκλείονται άλλες προοπτικές...

Πηγή gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πρόταση μαμούθ από Κίνα για τον Μπουρούση Πρόταση μαμούθ από Κίνα για τον Μπουρούση Reviewed by George S on 5/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.