Μετεξεταστέος ο Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός έκανε τις περισσότερες μεταγραφές παγκοσμίως τον Γενάρη, άλλαξε τον κορμό του, έβαλε δυνατά εργαλεία στην επίθεση και παρουσιάζεται ολοένα και χειρότερος. 

Ο Στραματσόνι κάποια στιγμή, περίπου 1-2 μήνες αφότου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, εμφάνισε έναν καλύτερο Παναθηναϊκό σε μερικούς τομείς (σε σχέση με το συνονθύλευμα της αρχής της σεζόν) και ομολογώ πως πίστεψα ότι θα δούμε διάρκεια και καλύτερο θέαμα, που φυσικά θα φέρνει και αποτελέσματα.

Εις μάτην. Οι πράσινοι δείχνουν κενοί από ιδέες, ποδόσφαιρο χωρίς πλάνο που στηρίζεται στο ταλέντο και τις εμπνεύσεις 3-4 παικτών, άμυνα για γέλια, τερματοφύλακα που έχασε μια χρονιά, λόγω της αλλαγής στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων και ένα σωρό ανορθογραφίες.

Σίγουρα δεν ευθύνεται για όλα τα στραβά του κλαμπ ο Στραματσόνι. Ευθύνεται για το βασικότερο. Την μη πρόοδο της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο. Δεν επιτρέπεται 6 μήνες μετά την έλευση του στο τριφύλλι να μη μπορεί να δώσει μία αγωνιστική ταυτότητα στην ενδεκάδα του. Ένα σοβαρό σχέδιο που να υπηρετείται πιστά από όλους. Κάτι βρε αδερφέ.

Τίποτα. Πάνω σε αυτόν τον προπονητή οι "πράσινοι" θέλουν να χτίσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν. Κανένα πρόβλημα. Τον έχουν ρωτήσει τι σκέφτεται, τι είδους ποδόσφαιρο θα παρουσιάσει η ομάδα; Γιατί δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του ρόστερ; Εκτός αν παραδέχονται πως το ρόστερ είναι κακό και απέτυχαν στις μεταγραφές του Γενάρη. Δε νομίζω να πιστεύει κάτι τέτοιο η διοίκηση.

Η συγγνώμη στον κόσμο μάς είναι αδιάφορη. Στον κόσμο πολύ περισσότερο. Δε θέλουν συγγνώμες, αλλά αποτελέσματα σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Οι "πράσινοι" δεν έχουν περιθώρια για μία ακόμη χαμένη χρονιά και μάλιστα από πολύ νωρίς στη σεζόν.


Τώρα που πήραν και τον Ζιλμπέρτο, πρέπει να τα βάλουν κάτω όλοι μαζί και να καταλήξουν στο τι θέλουν να πετύχουν και πως θα φτάσουν σε αυτό. Και μετά να μπορεί να κριθεί πάνω σε αυτή τη βάση ο προπονητής. Αν οι "πράσινοι" δεν βγουν πρώτοι σε αυτά τα πλέι-οφ, θα συνιστά αποτυχία. Ήδη έχουν πάρει χαμηλό βαθμό στον τομέα της δημιουργίας, του επιθετικού ποδοσφαίρου και της αποτελεσματικότητας. Ο προπονητής μένει μετεξεταστέος, ας μη μείνει (ξανά) η ομάδα.

Πηγή sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μετεξεταστέος ο Στραματσόνι Μετεξεταστέος ο Στραματσόνι Reviewed by George S on 5/16/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.