Στ. Θεοδωράκης: Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από την πολιτική της κυβέρνησης

Η Ελλάδα έχει τεράστια περιθώρια αν η κυβέρνηση αφήσει τους τακτικισμούς, τα επικοινωνιακά κόλπα και πάρει αποφάσεις κόντρα στα συμφέροντα και τις συντεχνίες, δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού

Με τα κορίτσια του Φιλανθρωπικού ιδρύματος Αγίου Νεκταρίου Χανίων πέρασε το μεσημέρι της Κυριακής ο Σταύρος Θεοδωράκης. Έφαγε μαζί τους, συζήτησε, έπαιξε μπάσκετ και το απόγευμα τα αποχαιρέτησε υποσχόμενος ότι θα συναντηθούν ξανά. Τον επικεφαλής του Ποταμιού υποδέχθηκε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνός, ο οποίος εξήρε το γεγονός ότι μια τέτοια μέρα που όλοι θέλουν να είναι με τις οικογένειες τους, ο επικεφαλής του Ποταμιού επέλεξε να το περάσει παρέα με τα 20 κορίτσια της Στέγης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στο Μητροπολίτη καθώς και στον εφημέριο και πρόεδρο του ιδρύματος πατέρα Εμμανουήλ Δερμιτζάκη τους ευχαρίστησε για τα όσα κάνουν στα χρόνια της κρίσης για την περιοχή αλλά και για τη βοήθεια που προσφέρουν στα κορίτσια τονίζοντας ότι είναι υποχρέωση όλων μας να συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη: «Να νιώσουν τα κορίτσια ότι είναι σε μια κοινωνία που τα φροντίζουν, τα αγαπούν και ετοιμάζουν τις συνθήκες για να έχουν μια κανονική ζωή, μια σωστή και ανοδική πορεία».

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι η Ελλάδα έχει τεράστια περιθώρια αρκεί να αφήσει η κυβέρνηση τους τακτικισμούς, τα επικοινωνιακά κόλπα και να πάρει αποφάσεις προς όφελος των πολλών, κόντρα στα συμφέροντα, κόντρα στις συντεχνίες.

Πηγή news247.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Στ. Θεοδωράκης: Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από την πολιτική της κυβέρνησης Στ. Θεοδωράκης: Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από την πολιτική της κυβέρνησης Reviewed by George S on 5/02/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.