Η πραγματικότητα πίσω από τις δίαιτες εξπρές

Δίαιτα

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει πολύ σύντομα και το ποσοστό παχυσαρκίας αυξάνεται διαρκώς, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι πέφτουν θύματα των «γρήγορων» διαιτών, ειδικά αυτή την εποχή που οι περισσότεροι επιθυμούν να φτάσουν στο επιθυμητό για αυτούς βάρος, άμεσα! Το δέλεαρ για ένα πολύ γρήγορο αδυνάτισμα είναι σίγουρα μεγάλο για πολλούς, όμως η έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών από το καθημερινό μενού θα οδηγήσει στην κακή λειτουργία του οργανισμού. Η βασική γραμμή ασπίδας σας λοιπόν είναι: αν μια δίαιτα ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ είναι.

Όπως μας εξηγεί η κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος της κλινικής Advanced Nutrition, Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου, «Δεν υπάρχουν τρόφιμα ή χάπια που με ένα μαγικό τρόπο θα «κάψουν» το λίπος, ενώ εσείς κοιμάστε ή βλέπετε τηλεόραση. Ούτε σούπερ τροφές που θα αυξήσουν τον μεταβολισμό σας. Η λύση είναι μια, όσο κοινότυπη και αν ακούγεται: «ισορροπημένη διατροφή και άσκηση».

Σύμφωνα με τη Διαιτολόγο–Διατροφολόγο Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου θα πρέπει να αποφεύγουμε τα παρακάτω σχέδια διατροφής:


Συνέχεια στο newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η πραγματικότητα πίσω από τις δίαιτες εξπρές Η πραγματικότητα πίσω από τις δίαιτες εξπρές Reviewed by George S on 5/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.