Όλο και πιο πολλές οι φήμες για νέα, πιο ισχυρή έκδοση, του PlayStation 4

PlayStation 4  

Το φημολογούμενο PlayStation 4 NEO θα κυκλοφορήσει πριν τη διάθεση του PlayStation VR, δηλαδή πριν από το τέλος του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τη γαλλική Innelec Multimedia (multimedia distributor). Αναλυτικότερα, τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας αναφέρουν ότι η νέα κονσόλα της Sony “Neo 4K” πρόκειται να κυκλοφορήσει στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης (2016 / 2017). 

Σημειώνεται ότι το οικονομικό έτος της εταιρείας ξεκίνησε την 1η Απριλίου και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, με τη διάθεση του PlayStation VR να αναμένεται τον Οκτώβριο. 

Το τελευταίο δημοσίευμα φαίνεται να επιβεβαιώνει προηγούμενες αναφορές ότι η αναβαθμισμένη κονσόλα της Sony θα κυκλοφορήσει πριν από τον Οκτώβριο. Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε -για πολλοστή φορά- ότι η Sony συνεχίζει να κρατάει σιγή ασυρμάτου, κάτι που σημαίνει ότι ούτε επιβεβαιώνει… αλλά ούτε και έχει διαψεύσει κανένα από τα δημοσιεύματα αναφορικά με τη φημολογούμενη κονσόλα. Όπως και να ‘χει, υπάρχει και η Ε3 2016 (σε κάτι λιγότερο από μήνα). Λίγο ακόμα υπομονή λοιπόν. 

Πηγή enternity.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Όλο και πιο πολλές οι φήμες για νέα, πιο ισχυρή έκδοση, του PlayStation 4 Όλο και πιο πολλές οι φήμες για νέα, πιο ισχυρή έκδοση, του PlayStation 4  Reviewed by George S on 5/18/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.