Τρομερό: Έσφαξαν 22χρονη κοινωνική λειτουργό σε κέντρο μεταναστών!

Το αίμα είχε βάψει πατώματα και τοίχους. 

Οι τρομακτικές φωτογραφίες είναι από το εσωτερικό κέντρου μεταναστών για παιδιά, όπου δολοφονήθηκε 22χρονη κοινωνική λειτουργός σε φρενήρη επίθεση. 

Η 22χρονη Alexandra Mezher δολοφονήθηκε με κουζινομάχαιρο από τον Youssaf Khaliif Nuur που ζητούσε άσυλο. Ισχυριζόταν ότι είναι μόνο 15 ετών για να κερδίσει μια θέση στο κέντρο και πλέον κατηγορείται για τη δολοφονία της νεαρής κοινωνικής λειτουργού.

Οι αποτρόπαιες φωτογραφίες δείχνουν πως η 22χρονη πάλεψε με τον δολοφόνο της και προσπάθησε να ξεφύγει από την επίθεση. Από την κουζίνα όπου μαχαιρώθηκε αρχικά προσπάθησε να καταφύγει σε μια κρεβατοκάμαρα. Βρισκόταν πεσμένη στο πάτωμα όταν τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

"Ο νεαρός έδειξε ακραία σκληρότητα, κάτι που προκάλεσε τον θάνατο της Alexandra Mezhers" είπε η εισαγγελέας Linda Wiking. Οι ερευνητές έφτασαν στο κέντρο για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες στο Mölndal, προάστιο του Gotherburg, όπου και αντίκρισαν τις σκηνές φρίκης.


Περισσότερα στο sportdog.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τρομερό: Έσφαξαν 22χρονη κοινωνική λειτουργό σε κέντρο μεταναστών! Τρομερό: Έσφαξαν 22χρονη κοινωνική λειτουργό σε κέντρο μεταναστών! Reviewed by George S on 5/24/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.