Έρευνα: Πόσο χρόνο από τη ζωή μας αφιερώνουμε στο σεξ

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, αφιερώνουμε συνολικά περίπου 25 χρόνια στον ύπνο, 10,3 χρόνια στη δουλειά, 2,5 χρόνια στο μαγείρεμα και 9,1 χρόνια στην τηλεόραση!

Πόσο χρόνο αφιερώνουμε όμως στο σεξ;Την απάντηση δίνει μια νέα, διεθνής έρευνα σε δείγμα 9.000 ανθρώπων.

Άνθρωποι από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Μεξικό, τη Ρωσία, την Κορέα και την Ισπανία ερωτήθηκαν για τις καθημερινές συνήθειές τους ώστε να υπολογιστεί πού αφιερώνουμε τις 25.915 ημέρες της ζωής μας –71 έτη, όσο το εκτιμώμενο προσδόκιμο ζωής του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με στοιχεία του 2013.

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων υποδεικνύουν ότι ένας άνθρωπος αφιερώνει κατά μέσο όρο το 4,45% της ζωής του κάνοντας σεξ, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 117 μέρες της ζωής του συνολικά.

Περισσότερο χρόνο αφιερώνουμε παραδόξως σε άλλες, ομολογουμένως λιγότερο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές, δραστηριότητες, όπως η γυμναστική (180 μέρες) και το καθισιό (7.709 μέρες, στο σπίτι και τη δουλειά).

Πηγή: onmed.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Έρευνα: Πόσο χρόνο από τη ζωή μας αφιερώνουμε στο σεξ Έρευνα: Πόσο χρόνο από τη ζωή μας αφιερώνουμε στο σεξ  Reviewed by George S on 5/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.