Σοκ στις Σέρρες: Έβγαλε τα μάτια των σκύλων, επειδή του έτρωγαν τις κότες

Συνελήφθη 65χρονος που βασάνισε 2 σκυλιά βγάζοντας τα μάτια τους με σύρμα στο Παλαιόκαστρο

Συνελήφθη ο 65χρονος στις Σέρρες μετά την καταγγελία που κατέθεσαν εναντίον του τα μέλη του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών (Φ.Ο.Σ.) καθώς βασάνισε αλύπητα δύο σκυλιά στο Παλαιόκαστρο βγάζοντας τα μάτια τους με σύρμα ενώ το ένα το σκότωσε επί τόπου!

Ο αδίστακτος δράστης, πέταξε και τα δύο σκυλιά σε χωράφι, κοντά σε ρέμα, αφού πρώτα έσυρε κλοτσηδόν τα κορμιά τους και τα έδειξε στον παππού του 22χρονου κατόχου τους, λέγοντας ότι το έκανε επειδή του κυνηγούσαν τις κότες.

Καταγγελία εναντίον του κατέθεσαν τα μέλη του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών (Φ.Ο.Σ.). Τα μέλη του Φ.Ο.Σ. όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Zωή Κοντού επιστημονική συνεργάτης του φιλοζωικού φορέα, πήραν το ζωντανό κουτάβι και το μετέφεραν σε κτηνιατρείο καθώς και το πτώμα του άλλου σκυλιού, ενώ κατέθεσαν καταγγελία εις βάρος του δράστη, καθώς και σε βάρος του 22χρονού και του παππού του για υπόθαλψη εγκληματία, διότι δεν έκαναν κάτι για να σώσουν τα κουτάβια μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό!

Έτσι,  65χρονος δράστης αργά το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη τελικά από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Περιφέρειας Σερρών. Στην Αστυνομία οδηγήθηκαν και ο 22χρονος και ο παππούς του ώστε να απολογηθούν και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση ενώ η Αστυνομία θα πρέπει να βεβαιώσει και τα διοικητικά πρόστιμα εις βάρος του ιδιοκτήτη των σκυλιών.

Πηγή news247.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σοκ στις Σέρρες: Έβγαλε τα μάτια των σκύλων, επειδή του έτρωγαν τις κότες Σοκ στις Σέρρες: Έβγαλε τα μάτια των σκύλων, επειδή του έτρωγαν τις κότες Reviewed by George S on 5/30/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.