Δείτε τα κέρδη της Λέστερ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Διαβάστε πόσα εκατομμύρια θα μπουν στα ταμεία της Λέστερ μετά την κατάκτηση της φετινής Premier League. Τα ποσά προκαλούν... ζαλάδα.

Το θαύμα έγινε την Δευτέρα του Πάσχα. Η Τσέλσι αν και έχανε με 2-0 από την Τότεναμ, ισοφάρισε και μαζί έδωσε το πρωτάθλημα στην Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι.  

Οι "αλεπούδες" εκτός από ιστορία, θα δουν τον λογαριασμό τους στην τράπεζα να γράφει... περισσότερα μηδενικά βάσει της νέας συμφωνίας που έχει υπογράψει η διοργανώτρια Αρχή στην Premier League.  Συγκεκριμένα, η Λέστερ από τα 71.600.000 λίρες που πήρε πέρσι από τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, φέτος θα λάβει περίπου 90.900.000 λίρες! Δηλαδή μιλάμε για μία αύξηση της τάξης των 19.300.000 λιρών.  Τώρα, πως υπολογίζονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Premier League; Η απάντηση στο πινακάκι που ακολουθεί:


Αξίζει να σημειώσουμε πως η νέα συμφωνία που υπέγραψε η Premier League με τους τηλεοπτικούς παρόχους, αγγίζει τα 5.190.000.000 λίρες για την επόμενη τριετία (εντός κι εκτός Αγγλίας). 

Πηγή sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Δείτε τα κέρδη της Λέστερ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δείτε τα κέρδη της Λέστερ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Reviewed by George S on 5/03/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.