Σοκ! Βρέθηκε καθηγητής που ήταν νεκρός εδώ και 4 μήνες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητα για την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που... αποκάλυψε αποκλειστικά από το βράδυ της Παρασκευής το trikalavoice.gr.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες πρόκειται για τον Κ.Π., συνταξιούχο καθηγητή στο επάγγελμα (τα στοιχεία είναι στη διάθεση του trikalavoice.gr)  ο οποίος βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη χθες βράδυ στην οδό Ματαραγκιώτου στα Τρίκαλα. 

Λόγω της δυσωδίας γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, άντρες της οποίας ήρθαν ενώπιον φρικιαστικού θεάματος, καθώς ο θάνατος του αντρός υπολογίζεται στις αρχές Φλεβάρη (... και όχι 10-15 ημερών όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί). 

Στο σπίτι ζούσαν κανονικά αυτό το διάστημα η γυναίκα του εκλιπόντος και τα δυο τους παιδιά!... Την υπόθεση κρατάει η Αστυνομία, η οποία εξετάζει περαιτέρω  στοιχεία για την κατάσταση της οικογένειας και κυρίως των παιδιών, ενώ αναμένεται να παρέμβει και η Πρόνοια. 

Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σοκ! Βρέθηκε καθηγητής που ήταν νεκρός εδώ και 4 μήνες Σοκ! Βρέθηκε καθηγητής που ήταν νεκρός εδώ και 4 μήνες Reviewed by George S on 5/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.