Βόλτα στους πιο όμορφους και ανοιξιάτικους κήπους του κόσμου

Όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στην άνοιξη, τόσο πιο έντονη γίνεται η ανάγκη μας να βρισκόμαστε στη φύση. 

Γι’ αυτό ας πάμε ένα διαδικτυακό ταξίδι σε κήπους του κόσμου που φημίζονται για την ομορφιά και τα χρώματά τους.


Nong Nooch Τροπικός Βοτανικός Κήπος, Ασία

Πάρτε το αεροπλάνο για την πόλη Pattaya της Ταϊλάνδης και εξερευνήστε τον πανέμορφο κήπο Nong Nooch, ο οποίος εκτείνεται σε 2 τετραγωνικά χιλιόμετρα και χωρίζεται σε μικρότερους κήπους, όπως τον Κήπο Canna, τον Butterfly Hill, τον Blue Garden και τον Κήπο Stonehenge. 


Εκτός του ότι φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ποικιλία ορχιδέας στην Ταϊλάνδη με περισσότερα από 650 είδη, ο Κήπος Nong Nooch διαθέτει και μια Τράπεζα του φυτού Κύκας, προκειμένου να προστατευτεί αυτό το σπάνιο είδος. 

Ο κήπος άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 1980, αφού χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως φυτεία για τα ντόπια τροπικά φρούτα. Τις τελευταίες δεκαετίες έχει γίνει ένας από τους πιο όμορφους κήπους του κόσμου, τόσο για το τοπίο που συνθέτει, όσο και για την ποικιλία λουλουδιών και φυτών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και ψυχαγωγία, όπως ταϊλανδέζικα πολιτιστικά σόου, σόου με ελέφαντες κ.ά. 

Περισσότερα στο clickatlife.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Βόλτα στους πιο όμορφους και ανοιξιάτικους κήπους του κόσμου Βόλτα στους πιο όμορφους και ανοιξιάτικους κήπους του κόσμου Reviewed by George S on 5/10/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.