Αυτή είναι η πανέμορφη Ελληνίδα που διεκδικεί το στέμμα της Μις ΗΠΑ

Στο βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook περιγράφει τον εαυτό της, αναφέροντας οκτώ φορές τη λέξη «Ελλάδα»

H Miss Pensylvania, Έλενα Λακουάτρα, η οποία τον τίτλο της Μις ΗΠΑ, είναι Ελληνίδα.

Στο βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook περιγράφει τον εαυτό της, αναφέροντας οκτώ φορές τη λέξη «Ελλάδα».

«Είμαι μέλος μίας μεγάλης ελληνικής οικογένειας. Μας αρέσει που είμαστε Έλληνες. Μας αρέσει να λέμε σε όλους ότι είμαστε Έλληνες. Αγαπάμε τους ελληνικούς χορούς, το ελληνικό φαγητό. Ό,τι είναι ελληνικό. Αγαπώ την οικογένεια μου, είμαι τόσο περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Θέλω να πάω στην Ελλάδα το καλοκαίρι, να επισκεφτώ τη γιαγιά μου και τον παππού μου που ζει εκεί» λέει χαρακτηριστικά η Miss Pensylvania, ενώ αναφέρεται και σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν μόλις τεσσάρων χρόνων!

«Λίγες μέρες αφού έκλεισα τα τέσσερα χρόνια μου, προσβλήθηκα από μηνιγγίτιδα. Ήταν αναπάντεχο.Με μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο...Ευτυχώς έζησα! Είμαι εδώ. Αλλά δυστυχώς έχασα την ακοή μου και από τα δύο αυτιά μου. 'Εβαλα κοχλιακό εμφύτευμα (σ.σ ηλεκτρονική συσκευή, η οποία επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους που έχουν υποστεί απώλεια ακοής να ακούσουν καλύτερα), είναι πίσω από το αυτί μου».


Πηγή news.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτή είναι η πανέμορφη Ελληνίδα που διεκδικεί το στέμμα της Μις ΗΠΑ Αυτή είναι η πανέμορφη Ελληνίδα που διεκδικεί το στέμμα της Μις ΗΠΑ Reviewed by George S on 5/18/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.