Αυτές είναι οι πιο οικονομικές χώρες του κόσμου για να μείνεις

Οι χώρες με το πιο χαμηλό κόστος ζωής σύμφωνα με νέα έρευνα

Με το αμερικανικό δολάριο να είναι πιο ισχυρό σε σύγκριση με άλλα νομίσματα η μετακίνηση στο εξωτερικό θα μπορούσε να είναι μια έξυπνη στρατηγική.

Το GoBankingRates δημιούργησε μια λίστα με τις πιο φθηνές χώρες για να ζει κανείς συγκρίνοντας της αγοραστική δύναμη, τα ενοίκια και το κόστος διαβίωσης.

– Δείκτης τοπικής αγοραστικής δύναμης: μετρά τη σχετική αγοραστική δύναμη ενός τυπικού μισθού στη χώρα αυτή σε σύγκριση με την πόλη της Νέας Υόρκης. Μια χαμηλότερη αγοραστική δύναμη ισοδυναμεί με τη δυνατότητα αγοράς λιγότερων αγαθών, ενώ μια υψηλότερη αγοραστική δύναμη ισοδυναμεί με περισσότερες αγορές.

– Δείκτης ενοικίασης: Συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης στη κάθε χώρα με την τιμή των ενοικίων στη Νέα Υόρκη.

– Δείκτης παντοπωλείων: Συγκρίνει τις τιμές των τροφίμων σε κάθε χώρα με εκείνα της πόλης της Νέας Υόρκης.

– Δείκτης τιμών καταναλωτή: Συγκρίνει το κόστος των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών – συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων, παντοπωλείων, μεταφορών και επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας- στις πόλεις με εκείνο της πόλης της Νέας Υόρκης.

Τα ενοίκια ανάμεσα σε αυτές τις πόλεις είναι τουλάχιστον 70% φθηνότερα από ό,τι η ενοικίαση σπιτιού στην Νέα Υόρκης, τα παντοπωλεία είναι τουλάχιστον 40 % φθηνότερα και τα καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες κοστίζουν λιγότερο κατά τουλάχιστον 30%.

Ας δούμε τις δέκα πιο φτηνές χώρες του κόσμου για να ζει κανείς.


Περισσότερα στο news247.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτές είναι οι πιο οικονομικές χώρες του κόσμου για να μείνεις Αυτές είναι οι πιο οικονομικές χώρες του κόσμου για να μείνεις Reviewed by George S on 5/05/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.