Αστυνομικός έκανε "τρελίτσες" με γυναίκα που ήθελε να αποφύγει… κλήση!

Την κατηγορία της δωροδοκίας αντιμετωπίζει αστυνομικός από τη Δυτική Βιρτζίνια, ο οποίος είχε σeξουαλική επαφή με μια γυναίκα που ήθελε να… αποφύγει κλήση για τροχαία παράβαση!

Ο 27χρονος Marcus David Slauer από το Fairmont συνελήφθη ύστερα από το περιστατικό της 22ας Απριλίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας, που είναι αρραβωνιασμένος και ετοιμάζεται να παντρευτεί, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο για υπερβολική ταχύτητα.

Λόγω προηγούμενης καταδίκης της σε άλλη πολιτεία, η γυναίκα που το οδηγούσε κινδύνευε με ποινή φυλάκισης από ένα έως πέντε χρόνια για παραβίαση της αναστολής της ποινής της. Όταν ο Slauer της είπε πως δεν μπορεί παρά να της κόψει κλήση εκείνη προσφέρθηκε να τον δωροδοκήσει και να του δείξει το στήθος της- κάτι που έκανε.

Στη συνέχεια, όπως γράφει η Daily Mail, μετέβησαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα του Farmington όπου προχώρησαν σε σεξουαλικές πράξεις.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 27χρονου στην Πολιτειακή Αστυνομία, η γυναίκα του έδειξε το στήθος της κι εκείνος της έδωσε πίσω τα χαρτιά της χωρίς να κόψει κλήση.

Ο Slauer παραιτήθηκε από τη δουλειά του και η εγγύησή του έχει οριστεί στα 5000 δολάρια.

Πηγή e-radio.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Αστυνομικός έκανε "τρελίτσες" με γυναίκα που ήθελε να αποφύγει… κλήση! Αστυνομικός έκανε "τρελίτσες" με γυναίκα που ήθελε να αποφύγει… κλήση! Reviewed by George S on 5/18/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.