Ασφαλιστικό - Λοβέρδος: Ο Τσακαλώτος να μην κρύβεται και να έρθει στη Βουλή

Ασφαλιστικό - Λοβέρδος: Ο Τσακαλώτος να μην κρύβεται και να έρθει στη Βουλή

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, κατά τη συζήτηση για το νέο ασφαλιστικό του Υπουργείου Εργασίας.

Ο κ. Λοβέρδος είπε:

«Δεν είναι δυνατόν να πάει η συζήτηση όπως πήγε στην επιτροπή με το υπουργείο - σουσουράδα να κρύβεται. Θα έρθει εδώ ο υπουργός των οικονομικών. Δεν θα κρύβεται όπως έχει κρυφτεί εδώ και 15 ημέρες»

«Έρχεται το υπουργείο Εργασίας και κρύβεται συστηματικά το υπουργείο Οικονομικών. Το άρθρο 114 προβλέπει μέτρα 1 δισ. 700 εκατομμυρίων.

Και σήμερα, η τροπολογία αυτή που πάει το αφορολόγητο στις 8.600 συνεπάγεται μια επιπρόσθετη δαπάνη για τον Έλληνα πολίτη, 200 εκατομμυρίων.

Δεν είναι δυνατόν να πάει η συζήτηση όπως πήγε στην επιτροπή με το υπουργείο - σουσουράδα να κρύβεται. Θα έρθει εδώ ο υπουργός των οικονομικών. Δεν θα κρύβεται όπως έχει κρυφτεί εδώ και 15 ημέρες»


Πηγή www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ασφαλιστικό - Λοβέρδος: Ο Τσακαλώτος να μην κρύβεται και να έρθει στη Βουλή Ασφαλιστικό - Λοβέρδος: Ο Τσακαλώτος να μην κρύβεται και να έρθει στη Βουλή Reviewed by George S on 5/07/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.