Ασφαλιστικό - Κατρούγκαλος: "Για όλα φταίνε οι προηγούμενοι”

Ασφαλιστικό - Κατρούγκαλος:

Ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος υποστηρίζοντας ότι ακόμα κι αν δεν ήταν μνημονιακή υποχρέωση το ασφαλιστικό έπρεπε να αναδιαμορφωθεί για να αντιμετωπίσει τα ελλείμματα του 9%.

Ο Υπουργός υπερασπίστηκε τη μεταρρύθμισή του με επίθεση στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι αντιθέτως με όσα συνέβαιναν στο παρελθόν αυτή τη φορά το βάρος πέφτει στους έχοντας και όχι στα συνήθη θύματα αλλά δεν μπόρεσε να μην παραδεχθεί ότι μία από τις βασικές αιτίες της φοροκαταιγίδας είναι η διάσωση του ασφαλιστικού.

“ Το σύστημά μας θέλει τομή στο ασφαλιστικό. Μια τομή που επί δεκαετίες είχε ανάγκη ο τόπος αλλά τα παλαιό καθεστώς λόγω πελατειακών λογικών δεν μπορούσε να επιχειρήσει. Τώρα είναι η στιγμή. Δίνουμε βοήθεια στους αδύνατους και στα μπλοκάκια.

Σας καλώ να βρούμε τη λύση για το μέλλον όχι μόνο για τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους αλλά και για τα παιδιά μας” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος.


Πηγή www.parapolitika.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ασφαλιστικό - Κατρούγκαλος: "Για όλα φταίνε οι προηγούμενοι” Ασφαλιστικό - Κατρούγκαλος: "Για όλα φταίνε οι προηγούμενοι” Reviewed by George S on 5/07/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.