Ασφαλιστικό 2016 - Γεννηματά: Είστε ικανοί μόνο στην εξαπάτηση!

Πυρά εξαπέλησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, λέγονται ότι είναι ικανοί μόνο στην εξαπάτηση του κόσμου!

«Έκτρωμα» χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Υποστήριξε ότι κοινωνικό κράτος δεν υπήρχε πριν από το ΠΑΣΟΚ, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον ότι υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό ελπίδα και την μετέτρεψε σε απόγνωση.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Γεννηματά, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όσο και αν ψάχνετε σε εμάς να βρείτε συνενόχους στην πολιτική σας εξαπάτηση δεν θα βρείτε. Γονατίστε όσο θέλετε εσείς, δεν θα γονατίσετε τη χώρα»

«Είναι ένα νομοσχέδιο που δεν αποτελεί "ριζοσπαστική μεταρρύθμιση", αλλά "ριζική εκθεμελίωση και αποδόμηση" με βάση τη βαθιά συντηρητική, κοντόφθαλμη και ιδεοληπτική λογική σας. Με πρωταγωνιστές μάλιστα ανθρώπους που έταζαν τα πάντα στις πλατείες των αγανακτισμένων και τώρα δεν τολμούν να βγουν από το γραφείο τους, και δικαίως, από ντροπή βέβαια»

«Θα καταργούσατε τα κάγκελα στην πλατεία Συντάγματος και κλείσατε μέχρι και τον Εθνικό κήπο. Διατηρήστε μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια. Τα παπαγαλάκια του Μαξίμου που μιλούσαν για "υποκίνηση κινητοποιήσεων", αποκαλύπτουν ότι είστε πλέον φερέφωνα του ακροδεξιού συγκυβερνήτη σας! Σεβαστείτε τους αγώνες της αριστερός και τις αγωνίες αυτών που τους "τάζατε λαγούς με πετραχήλια" και τώρα τους αναγκάζετε να διεκδικούν μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια για την ζωή τους».

«Είστε ικανοί μόνο στην εξαπάτηση. Στήσατε ένα "κόλπο γκρόσο" την ίδια ώρα που η χώρα προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της και τα κάνατε μαντάρα. Η δική σας αντιμνημονιακή πολιτική έγινε η επαχθέστερη μνημονιακή πολιτική», υπογράμμισε, ενώ έμφαση έδωσε στο θέμα της αξιολόγησης, τονίζοντας ότι πρέπει το ταχύτερο δυνατό να κλείσει και ότι «έπρεπε να κλείσει από πέρσι τον Οκτώβρη με άλλα μέτρα και άλλο προσανατολισμό».


Πηγή | Περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ασφαλιστικό 2016 - Γεννηματά: Είστε ικανοί μόνο στην εξαπάτηση! Ασφαλιστικό 2016 - Γεννηματά: Είστε ικανοί μόνο στην εξαπάτηση! Reviewed by George S on 5/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.