Ανέκδοτο: Ο τσαχπίνης και ο γάμος

Ήταν κάποτε ένας γκομενιάρης που από ανέκαθεν τα πήγαινε καλά με τις γυναίκες και πάντα κυκλοφορούσε με τις πιο ωραίες. 

Βέβαια αυτός ήταν παλιόχαρακτήρας καθώς τα είχε ταυτόχρονα με πολλές γυναίκες και έλεγε ψέματα συνεχώς.

Το τελευταίο καιρό όμως άρχισε να ωριμάζει και να ψάχνει για κάτι πιο ουσιώδες στην ζωή του. Θέλησε λοιπόν να παντρευτεί, αλλά αυτό που τον προβλημάτιζε ήταν ποια από τις τρείς κυρίες που έβγαινε αυτό τον καιρό θα παντρευόταν.


Αποφάσισε να βάλει ένα τεστ τις "κοπέλες" του, θα έδινε σε καθεμία 1000 ευρώ και ανάλογα με ποιο τρόπο θα τα σπαταλούσαν θα επέλεγε την νικήτρια.


Η πρώτη κοπέλα έφαγε τα χρήματα σε μανικιούρ, πεντικιούρ , κομμωτήριο και ρούχα. Όταν τον είδε του είπε "Χρησιμοποίησα αυτά τα χρήματα ώστε να γίνω όμορφη για εσένα, επειδή σε αγαπάω πολύ"


Δες επίσης:  Ανέκδοτο: Το ζευγαράκι και η ¨Μεγάλη¨ μέρα!!!

Η δεύτερη κοπέλα χρησιμοποίησε όλα τα χρήματα για να αγοράσει δώρα για τον ¨καλό» της. Όταν τον είδε του είπε "Χρησιμοποίησα αυτά τα χρήματα για να σου πάρω δώρα, επειδή σε αγαπάω πολύ"


Η τρίτη έδωσε όλα τα χρήματα σε φιλανθρωπίες. Όταν είδε τον καλό της του είπε "Χρησιμοποίησα αυτά τα χρήματα σε φιλανθρωπίες, καθώς εμείς έχουμε ο ένας τον άλλον και δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο"
 


Έφτασε η ώρα της επιλογής λοιπόν, ο τσαχπίνης σκέφτηκε τα όσα κάνανε οι κοπέλες με τα χρήματα που τους έδωσε και απλά…  επέλεξε την κοπέλα με το μεγαλύτερο στήθος...

Περισσότερα ανέκδοτα
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ανέκδοτο: Ο τσαχπίνης και ο γάμος Ανέκδοτο: Ο τσαχπίνης και ο γάμος Reviewed by George S on 5/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.