Ανέκδοτα: Ο "μικρός" άντρας και η ικανοποίηση της γυναίκας του

Ο "μικρός" άντρας!!!

Ήταν κάποτε ένας πλούσιος επιχειρηματίας που τα είχε όλα, μμμμμμμμ όχι και όλα. Ο φίλος μας είχε δυστυχώς πάρα πολύ μικρό "όργανο" και δεν μπορούσε να ικανοποιήσει καμιά γυναίκα. 

Μέσα από κοινές παρέες γνώρισε μια εκθαμβωτική γυναίκα την οποία θέλησε να παντρευτεί, της άρεσαν τα λεφτά εεεε αυτός εννοούσα και τον αγάπησε.

Ο επιχειρηματίας για να καλύψει το μειονέκτημα του, έπεισε την κυρία πως είναι παλαιών αρχών και πως θέλει να περιμένει να κάνει σεξ μετά τον γάμο. Ε αυτή συμφώνησε με αυτό (λεφτά, λεφτά).


Δες επίσης: ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το απομακρυσμένο στρατόπεδο και η γαϊδούρα! 

Γίνετε ο γάμος και φτάνει η κρίσιμη νύχτα του γάμου, ο επιχειρηματίας έκλεισε το φως και περιέργως όλα πήγαν καλά, η κυρία δεν αντιλήφθηκε κάτι περίεργο. Με αυτά και με αυτά πέρασαν 5 χρόνια γάμου, και οι δυο ήταν ευτυχισμένοι (αυτός επειδή χούφτωνε το θεϊκό κορμί της (δεν μπορούσε να κάνει και τίποτα άλλο) και αυτή γιατί είχε μια άνετη ζωή.


Μια φορά που το ζευγάρι πήγε να κάνει σεξ, ο επιχειρηματίας ως συνήθως έκλεισε το φως και άρχισε τη δουλειά του, όμως ξαφνικά χτύπησε το κινητό της κυρίας, αυτή άνοιξε το φως για να το βρει και είδε το μυστικό του άντρα της, είδε το "μέγεθος" του αλλά και πως τόσα χρόνια την ικανοποιούσε με ένα όργανο που αγόρασε από sex shop, τρελαμένη από τα νεύρα της είπε:


-Ρε άτιμε τι γίνεται εδώ, τόσα χρόνια με κοροϊδεύεις; Εξηγήσου!
-Ναι αμέσως, αν μου εξηγήσεις και εσύ πως κάναμε παιδιά ...
-Έλα αγάπη μου ηρέμησε, κάνε δουλειά σου, κλείσε και το φως αν την βρίσκεις έτσι (λεφτά, λεφτά, λεφτά)Περισσότερα ανέκδοτα
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ανέκδοτα: Ο "μικρός" άντρας και η ικανοποίηση της γυναίκας του Ανέκδοτα: Ο "μικρός" άντρας και η ικανοποίηση της γυναίκας του Reviewed by George S on 5/06/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.